• Hoe ziet de Dare2Drive training er uit?

  Het complete programma kun je hier bekijken.

 • Moet ik Dare2Drive in mijn eigen auto volgen?

  Een verplichting is het zeker niet, maar wel een aanrader. Waarom? Je kunt op deze manier beter ervaren hoe je eigen auto op de verschillende situaties reageert, waardoor je later beter in de praktijk toe kunt passen wat je tijdens Dare2Drive hebt geleerd. Reden waarom deelnemers niet deel zouden willen nemen in de eigen auto is slijtage. De baan wordt nat gehouden en daarnaast, op stevig remmen is een auto gebouwd. 

 • Ik kom niet uit Zeeland. Mag ik ook deelnemen?

  Natuurlijk ben je van harte welkom! Voor kandidaten uit Zeeland wordt er subsidie verstrekt vanuit de Provincie Zeeland, waardoor de kosten voor Zeeuwse deelnemers beperkt blijft tot een eigen bijdrage van € 49,00. Woon je buiten Zeeland, dan is de eigen bijdrage € 99,00.

 • Ik beschik niet over een eigen auto, kan ik dan wel deelnemen?

  Voor € 17,50 kun je deelnemen aan de Dare2Drive training in een auto van de organisatie. Het kan voorkomen dat je deze huurauto met een andere kandidaten moet delen. 

 • Ik ben ouder dan 27 jaar. Mag ik nog deelnemen?

  Dare2Drive is opgezet voor de meest risicovolle doelgroep in het verkeer, namelijk jonge rijbewijsbezitters. 27 jaar is de maximale leeftijdsgrens die gesteld is door de organisatie en de verzekeraars. Mocht je ouder zijn dan 27 jaar en graag mee willen doen met de training dan horen wij het graag zodat we jouw een passende oplossing kunnen bieden. 

 • Kan ik deelnemen met een automaat auto?

  Deelname met een automaat auto is geen probleem. Tijdens je aanmelding kun je aangeven of je een automaat- of schakelrijbewijs hebt. Als je een automaat auto hebt, doe je tijdens de baanonderdelen altijd mee in je eigen auto. De eventuele huurauto’s die wij op de baan inzetten zijn altijd handgeschakeld.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op